Transport Aerian

Dacă ai nevoie ca transportul să ajungă rapid, cu siguranță trebuie să alegi transportul aerian.

Contactează-ne acum!

      Colaborăm cu companii aeriene mari pentru a-ți oferi acces la cele mai bune servicii și o livrare sigură. Cea mai fiabilă și cea mai rapidă modalitate de transport de mărfuri. Aproape toate tipurile de bunuri pot fi livrate pe calea aerului. Într-o piață care se află în continuă schimbare, transportul aerian este segmentul cel mai dinamic și flexibil, adaptat în mod special nevoilor tale de business.

      Prin intermediul rețelei de agenți Olcab are capacitatea de a prelua sau livra marfa din/spre locații din întreaga lume, fie ca sunt necesare servicii de linie, pentru transportul mărfurilor generale, sau servicii de tip charter, pentru mărfuri de volum și/sau agabaritice.
Fie ca sunt necesare servicii AIRPORT TO AIRPORT, DOOR TO AIRPORT sau DOOR TO DOOR, nevoile partenerilor noștri reprezintă motivul pentru care ne aflăm aici.

Nu trebuie să îți faci griji cu privire la traseu și procesul de transport – îți putem oferi notificări zilnice referitoare la statusul transportului prin e-mail sau prin telefon.

CERE ACUM O OFERTA!

Soluțiile noastre sunt adaptate la cerințele dvs. individuale.

De ce OLCAB?