Transport în regim de grupaj

Vă gândiţi să trimiteți articolele folosind transportul marfă internaţional în regim de grupaj într-un mod cât mai eficient?

Contactează-ne acum!

LTL descrie transportul unei cantăți de volum care nu umple un camion, ci ocupă doar o parte din spațiul acestuia.
LTL înseamnă “transport de marfă mai mic decât camionul”, cunoscut și sub denumirea de transport rutier auto de marfă la grupaj – LTL (less than truck load).

Aceasta înseamnă livrări considerate prea mici pentru transportul FTL (încărcare completă a camioanelor), dar prea mari pentru livrarea standard. Iată câteva lucruri de ştiut despre transportul în regim de grupaj- LTL:

  • Aşa cum sugerează şi numele, transportul LTL se referă exclusiv la transportul rutier.
  • Implică multiple încărcări şi descărcări pe parcursul tranzitului.
  • Transportul în regim de grupaj- LTL reprezintă ocuparea unui spaţiu mai mic de marfă.
  • Mai mulţi expeditori împart spaţiul din interiorul remorcii şi plătesc doar pentru partea ocupată de marfa acestora. Acest lucru face ca transportul în regim de grupaj – LTL să aibă un preţ mai accesibil pentru marfa de tip freight, deci mai potrivite pentru acele companii care au nevoie de transport către adrese de destinaţie diferite.
  • Se pot transporta cantităţi de mărfuri sub capacitatea totală a unei remorci, de la paleţi, baloţi, etc.de dimensiuni diferite.

Nu trebuie să îți faci griji cu privire la traseu și procesul de transport – îți putem oferi notificări zilnice referitoare la statusul transportului prin e-mail sau prin telefon.

CERE ACUM O OFERTA!

Soluțiile noastre sunt adaptate la cerințele dvs. individuale.

De ce OLCAB?